Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Akti Beach Club, Kardamena

Ostrov Kos a hotel Akti Beach Club

Poloha

4-hvězdičkový hotel Akti Beach Club na ostrově Kos má ideální polohu, nachází se na klidném místě, od písečno - oblázkové pláže, která se táhne až do letoviska Kardamena, je oddělen pouze úzkou pobřežní silnicí.

Městečko Kardamena s mnoha obchody a zábavními příležitostmi je vzdálené asi 4 km, dostanete se tam zdarma kyvadlovou dopravou. Letiště je cca 10 km daleko, hlavní město Kos 25 km.

Zařízení

Rozlehlý rodinný prázdninový komplex vyšší střední třídy se skládá z hlavní budovy a několika vedlejších obytných budov, k ubytování nabízí celkem 335 bytových jednotek.

K jeho zařízení dále patří vstupní hala s recepcí, internetový koutek a bezdrátové připojení k internetu WLAN (za poplatek), TV koutek, bary a restaurace s venkovní terasou, malý obchod.

V prostorné zahradě jsou umístěny 3 plavecké bazény se slunečními terasami a 4 dětské bazény, pool bary s částečně zastřešenou terasou, amfiteátr. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma, osušky na kauci.

Sport a zábava

V ceně ubytování jsou různé denní a večerní animační programy a soutěže, show v amfiteátru pod širým nebem (pokud počasí dovolí), a také sportovní aktivity jako tenis (dva kurty, osvětlení za poplatek), víceúčelové hřiště, plážový volejbal, basketbal, lukostřelba, minigolf, stolní tenis, vodní pólo, vodní aerobik.

Mini club pro nejmenší hosty je otevřen 7 dní v týdnu od 10:00 do 19:00 hodin pro děti ve věku 4 - 12 let.

Za poplatek je wellness centrum s procedurami a centrum vodních sportů (místní provozovatelé) se školou potápění, vodním lyžováním, wakeboardingem, windsurfingem, šlapadly, kánoemi, paraglidingem, vodním lyžováním, atd..

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, topením / klimatizací, trezorem (za příplatek 20 euro / týden), ledničkou, ISDN telefonem s přímou volbou, TV se satelitním příjmem, balkónem nebo terasou. Některé mají možnost přistýlky a jsou o něco prostornější.

Rodinné pokoje (cca 35 m²) mají stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje, ale mají navíc oddělený prostor na spaní se dvěma samostatnými lůžky, který je oddělen stěnou.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu, řecké, italské a asijské kuchařské show a tématické večery, teplé a studené občerstvení 11:30 - 18:00 hodin, káva, čaj a pečivo po 24 hodin.

Půlnoční občerstvení 23:00 - 24.00 hodin, teplé a studené občerstvení, polévky, zmrzliny a nealkoholické nápoje od 23:00 do 5:00 hodin. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v barech od 10:00 do 24:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2013)

Ostrov Kos a hotel Akti Beach Club s bazénem
Ostrov Kos a hotel Akti Beach Club - ubytování

Místo

Hotel Akti Beach Club, Kardamena 36° 48' 26.2584" N, 27° 9' 49.2084" E
Location