Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aquis Marine Resort & Waterpark, Tigaki

Ostrov Kos a hotel Aquis Marine Resort u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Aquis Marine Resort & Waterpark je umístěn v klidné lokalitě, přímo u 300 metrů dlouhé, úzké písečno - oblázkové pláže na ostrově Kos. Další přírodní, dlouhá písečná pláž je vzdálena cca 10 minut chůze podél pobřeží směrem na Tigaki.

Centrum letoviska Tigaki je vzdálené cca 4 km, hlavní město Kos s mnoha nákupními a zábavními příležitostmi 6 km. Do obou míst se pohodlně dostanete na kole nebo místní autobusovou dopravou. Letiště je asi 19 km daleko.

Zařízení

Rodinný hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a několika vedlejších budov, které nabízejí k ubytování celkem 298 pokojů. V hlavní budově se nachází vstupní hala, recepce, výtah, internetové připojení Wi-Fi (v ceně), restaurace s venkovní terasou, á-la-carte restaurace, bar, mini market a klenotnictví.

V upravených venkovních prostorách se nachází rozlehlý bazénový komplex s integrovaným vlnobitím a tobogány, 3 menší sladkovodní bazény se sluneční terasou, amfiteátr. Zapůjčení slunečníků, lehátek a ručníků je u bazénu i na pláži zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je v rámci all inclusive posilovna, 2 tenisové kurty (rakety za poplatek), volejbal, basketbal, mini fotbal a obří šachy. Hotel pořádá různý animační a sportovní program a večerní zábavu. Za poplatek je biliár, půjčovna kol a vodní sporty na pláži.

Pro nejmenší hosty je k dispozici mini club (4-12 let), samostatný dětský bazén, dětské hřiště a vodní park s různými skluzavkami, vířivkami a sprchovými stěnami, dětské kino, různá dobrodružství, sportovní soutěže a show.

Ubytování

Elegantně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, TV se satelitním příjmem, ledničkou, telefonem, trezorem (za poplatek), balkónem nebo terasou. Maximální obsazenost: 2 dospělé osoby

Rodinné pokoje typu A (cca 37 m²) mají podobné vybavení, ale navíc kombinovaný obývací pokoj a samostatnou ložnici, DVD přehrávač, výhled do zahrady nebo boční na moře. Maximální obsazenost: 3 dospělé osoby a 1 dítě.

Rodinné pokoje typu B (cca 46 m²) mají stejné vybavení jako typ A, ale navíc chodbičku (s lednicí) a oddělený obývací a spací prostor až pro 3 osoby. Maximální obsazenost: 2 dospělé osoby a 3 děti nebo 4 dospělé osoby a 1 dítě.

Stravování

All inclusive - pestrá snídaně formou bufetu, obědy a večeře formou bohatého bufetu se studenými a teplými pokrmy, zmrzlina v čase 10:00 - 23:00 hodin, káva, čaj a pečivo od 16:00 do 18:00 hodin, místní alkoholické a nealko nápoje, koktejly a teplé nápoje během jídla a na barech od 10:00 do 23:00 hodin. 1x týdně večeře v restauraci á-la carte (nutná rezervace předem).

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Kos a hotel Aquis Marine Resort v zahradě
Ostrov Kos a hotel Aquis Marine Resort s pláží
Ostrov Kos a hotel Aquis Marine Resort s bazénem
Ostrov Kos a hotel Aquis Marine Resort s tobogány
Ostrov Kos a hotel Aquis Marine Resort s restaurací
Ostrov Kos a hotel Aquis Marine Resort - ubytování

Místo

Hotel Aquis Marine Resort & Waterpark, Tigaki 36° 53' 31.2108" N, 27° 13' 46.1964" E
Location