Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Blue Lagoon Resort, Lambi

Ostrov Kos a hotel Blue Lagoon Resort

Poloha

5-hvězdičkový hotel Blue Lagoon Resort je umístěn v prázdninové oblasti města Kos, v místní části Lambi na východní straně ostrova Kos. Písčitá pláž s oblázky je od hotelu vzdálená asi 100 metrů (nutno přejít silnici).

Nejbližší nákupní a zábavní možnosti jsou asi 1,5 km daleko. Do centra hlavního města Kos je to přibližně 2 km, autobusová zastávka se nachází před hotelem. Transfer z letiště trvá asi 30 minut.

Zařízení

Komfortní hotel se skvělým servisem slibuje strávení nezapomenutelné dovolené, k ubytování nabízí 662 pokojů v hlavní i vedlejších budovách.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtah, internetové připojení WiFi ve vstupní hale (zdarma), internetový terminál (za poplatek), hlavní restaurace, á-la-carte restaurace, několik barů, konferenční místnost, obchod se suvenýry, mini market, kadeřnictví, prádelna.

V upravené zahradě se nacházejí 4 sladkovodní bazény, sluneční terasa, malý aquapark se skluzavkami, pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je tenis (osvětlení za poplatek), mini fotbal, volejbal, mini golf, multifunkční sportovní hřiště, posilovna, aerobic, aqua aerobic. Hotel pravidelně pořádá animační programy, show, živou hudbu a tématické večery.

Pro nejmenší hosty je připraven oddělený dětský bazén, dětské animace a mini club (od 4 let), dětské hřiště, mini disco.

Za poplatek jsou vodní sporty na pláži a wellness centrum s krytým bazénem, whirlpoolem, saunou, finskou saunou, parní lázní, masážemi a kosmetickými procedurami.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje (cca 18 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou a WC, vysoušečem vlasů, župany, pantoflemi, klimatizací, trezorem (za poplatek), ledničkou, satelitní televizí, telefonem, kávovarem, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady, na bazén nebo na moře.

Rodinné pokoje mají podobné vybavení, ale jsou prostornější (cca 43 m²) a mají 2 ložnice.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně až do 12:00 hodin, občerstvení po celý den, káva / čaj a koláč v odpoledních hodinách, nealkoholické nápoje, místní alkoholické nápoje od 10:00 do 24:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Kos a hotel Blue Lagoon Resort s pláží
Ostrov Kos a hotel Blue Lagoon Resort s bazénem
Ostrov Kos a hotel Blue Lagoon Resort se zahradou
Ostrov Kos a hotel Blue Lagoon Resort - ubytování

Místo

Hotel Blue Lagoon Resort, Lambi 36° 54' 22.2696" N, 27° 15' 54.378" E
Location