Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gaia Palace, Mastichari

Ostrov Kos a hotel Gaia Palace

Poloha

5-hvězdičkový hotel Gaia Palace se nachází se v prázdninové oblasti Mastichari na řeckém ostrově Kos. Dlouhá, mírně se svažující písečná pláž je vzdálena asi 600 m od hotelu, kam se každý den dostanete malým kyvadlovým autobusem (za poplatek).

K rybářské vesničce Mastichari s tavernami, bary a obchody je to asi 5 km, k zastávce místní autobusové dopravy se spojením do města Kos cca 50 metrů.

Zařízení

Tento luxusní resort nabízí k ubytování 104 pokojů v hlavní budově a v několika 2-patrových bungalovech. V hlavní budově se nachází prostorná vstupní hala s recepcí a posezením, TV koutek, WLAN / internetový koutek, mini market, restaurace s terasou, bar, obchody a krytý bazén.

V rozlehlé a udržované zahradě jsou umístěny 3 plavecké bazény, 3 dětské bazény, několik slunečních teras, dětské hřiště a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénů k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je basketbal, posilovna, tenis (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, volejbal, dále také krytý bazén, sauna a jacuzzi ve wellness centru. Hosté se také mohou zúčastnit zábavního programu v sesterském hotelu "Gaia Royal".

Za poplatek je biliár, masáže a procedury ve wellness centru.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem a vanou s hydromasáží, vysoušečem vlasů, individuálně ovládanou klimatizací, trezorem, mini ledničkou, TV se satelitem, telefonem, balkónem nebo terasou.

Rodinné pokoje mají podobné vybavení, ale skládají se ze dvou místností (mají navíc oddělenou ložnici).

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, v pool baru teplé a studené občerstvení od 10:00 do 18:00 hodin, odpolední káva / čaj a sušenky 16:00 - 17:00 hodin, pro děti zmrzlina od 11:00 do 17:00 hodin, místní alkoholické a nealkoholické nápoje během jídla a na baru 10:00 - 23:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Kos a hotel Gaia Palace se zahradou
Ostrov Kos a hotel Gaia Palace s bazénem
Ostrov Kos a hotel Gaia Palace s dalším bazénem
Ostrov Kos a hotel Gaia Palace s pláží
Ostrov Kos a hotel Gaia Palace s wellness
Ostrov Kos a hotel Gaia Palace s restaurací
Ostrov Kos a hotel Gaia Palace - ubytování

Místo

Hotel Gaia Palace 36° 51' 27.6624" N, 27° 7' 2.856" E

Komentáře

Celkově jsme tady byli moc spokojeni velmi spokojeni, týden v hotelu nám připadal opravdu krátký. Komplex je fantastický, zejména hlavní bazén. Pokoje jsou velmi pěkné, malé vady nám radost z dovolené nezkazily. Každý den se pokoje uklízely. Personál byl příjemný, jak na recepci, tak i ti ostatní. Jídlo bylo vynikající, výběr pestrý i koktejly byly velmi dobré.
Location