Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Golden Star, Tigaki

Ostrov Kos a hotel Golden Star

Poloha

3-hvězdičkový hotel Golden Star je umístěn na klidném místě, na severu řeckého ostrova Kos. Od místního centra Tigaki je vzdálen několik minut pěší chůzí, a od písečné pláže asi 900 metrů.

Zařízení

Dobře udržovaný hotelový komplex s rodinným vedením se skládá ze 3 budov a k ubytování nabízí celkem 32 bytových jednotek. Dále k jeho zařízení patří recepce (trezory k pronajmutí), posezení, satelitní TV koutek, internetové připojení WiFi, bar s terasou, snídaňová místnost, restaurace.

Ve venkovních prostorách je umístěno zelené a klidné patio, kde najdete sladkovodní bazén, sluneční terasu, samostatný dětský bazén a dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, ručníky za poplatek.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty hotel 1x týdně pořádá barbecue nebo řecký večer, další zábavní možnosti najdete v místním centru Tigaki. Na pláži můžete za poplatek vyzkoušet vodní sporty.

Ubytování

Studia (cca 31 m2, 2 – 3 osoby) se skládají z kombinovaného obývacího pokoje s ložnicí, kuchyňského a jídelního koutu, koupelny se sprchou a WC, dále k jejich vybavení patří telefon, trezor, rádio, klimatizace (za poplatek), balkón nebo terasa.

Apartmány (cca 52 m2, 2 – 4 osoby) mají podobné vybavení jako studia, koupelna má sprchu nebo vanu a WC, a navíc mají ložnici.
Úklid probíhá 5x týdně, výměna ložního prádla a ručníků 3x týdně.

Stravování

Vlastní, snídaně nebo polopenze – snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Kos a hotel Golden Star s bazénem
Ostrov Kos a hotel Golden Star v zahradě
Ostrov Kos a hotel Golden Star s terasou
Ostrov Kos a hotel Golden Star - ubytování

Místo

Hotel Golden Star, Tigaki 36° 53' 10.5936" N, 27° 10' 53.1624" E

Komentáře

Byla to moc hezká dovolená, určitě se sem zase někdy vrátíme. Nebylo nic, na co bysme si mohli stěžovat. Všechny pokoje jsou opravdu pěkné, velké a čisté. Výhled na moře jsme sice neměli, ale vynahradila nám to terasa. Hotel se nachází mimo veškeré dění, do centra je to ale jen asi 7 minut pěšky. I na pláž to byl kousek. Pokud se vám nechce chodit pěšky, můžete si půjčit kolo. Snídaně formou bufetu byla v pořádku, v nabídce byla smažená vejce, vařená vejce, marmelády, melouny, atd. Po týdnu to už ale byla nuda. Písečná pláž byla sama o sobě krásná, slunečníky a lehátka jsme si mohli půjčit za poplatek. Naštěstí byl na pláži úsek, kde se nenabízely vodní sporty, a kde jste mohli jen surfovat nebo hrát volejbal.
Location