Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Marmari Palace, Mastichari

Ostrov Kos a hotel Marmari Palace na pobřeží

5-hvězdičkový hotel Marmari Palace se nachází v klidné oblasti řeckého ostrova Kos. Je umístěn nad dlouhou, plochou a písčitou pláží.

Do letoviska Mastichari s mnoha tavernami, bary a nákupními možnostmi je to asi 3 kilometry daleko, do hlavního města Kos asi 19 km. Autobusová zastávka se nachází v blízkosti hotelu.

Atraktivní hotelový komplex postavený ve stylu řecké vesnice se skládá z hlavní budovy a terasovitě seřazených vedlejších budov. Celkem nabízí k ubytování více než 330 pokojů a suit.

K zařízení hlavní budovy patří vstupní hala s recepcí, internetový koutek, restaurace s nekuřáckou zónou, bary, koutek s TV se satelitním příjmem, mini market a obchod se suvenýry.

V dobře udržované zahradě je umístěn prostorný bazénový komplex se sluneční terasou, pool-/snack bar a plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, osušky na kauci.

V ceně ubytování je stolní tenis a plážový volejbal. Pro nejmenší hosty má hotel připraven mini club (4 - 11 let), oddělený dětský bazén a dětské hřiště. Hotel také pravidelně pořádá vícejazyčný denní a večerní animační program se show a tancem.

Za poplatek jsou tenisové kurty, posilovna, sauna, jacuzzi a půjčovna kol. Na sousední pláží jsou v nabídce různé vodní sporty od místních provozovatelů.

Komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje (cca 20 m2) v hlavní budově jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, župany, telefonem, trezorem, satelitní TV, minibarem (za poplatek), internetovým připojením, klimatizací a balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady.

Pokoje superior (cca 26 m2) v hlavní nebo vedlejší budově jsou o něco prostornější, mají podobné vybavení a o něco větší balkón nebo terasu s výhledem na moře nebo bazén.

Junior suity (cca 34 m2) jsou umístěné v zahradě s výhledem na bazény, mají podobné vybavení jako pokoje superior, ale navíc obývací část, oddělenou ložnici, kávovar a DVD přehrávač.

Suity (cca 42 m2) jsou umístěné u pláže, jsou vybavené stejně jako junior suity, ale prostornější a mají navíc vanu s jacuzzi.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - snídaně formou bufetu, lehký oběd formou bufetu s těstovinami, saláty, ovocem a dezerty, večeře formou bohatého bufetu s kuchařskou show a příležitostné tématické večeře, odpolední káva, koláč a zmrzlina pro děti 16.00-17.00 hodin, místní alkoholické a nealko nápoje 10.00-23.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Kos a hotel Marmari Palace
Ostrov Kos a hotel Marmari Palace s pláží
Ostrov Kos a hotel Marmari Palace s bazénem
Ostrov Kos a hotel Marmari Palace se zahradou
Ostrov Kos a hotel Marmari Palace - ubytování

Místo

Hotel Marmari Palace 36° 51' 13.716" N, 27° 6' 19.242" E

Komentáře

Celkově se hotel může pochlubit úžasnými bazény, čistotou a celkově pěkným designem. Hotel je ideálním místem pro relaxační dovolenou na pláži nebo u bazénu. Jestli hledáte rušný noční život, budete muset zajet do města Kos (asi 20 km). Jestli budete hledat bankomat, najdete ho v hotelu Neptune, asi 10 minut pěšky po pláži, za barem TAM-TAM. Hotel Neptun má taky hodně co nabídnout, co se týče volného času, např. golf, kulečník, šipky, výherní automaty, atd. Všechno se ale platí.
Location