Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mitsis Summer Palace, Kardamena

Ostrov Kos s hotelem Mitsis Summer Palace

Hotel Mitsis Summer Palace je postaven na terasovitém svahu. Leží nad pěknou písčitou pláží s oblázky v zátoce Kardamena a nabízí nádherný panoramatický výhled. Místní centrum s mnoha obchody a zábavními podniky je vzdálené cca 6 km. Několikrát denně tam jezdí bezplatně hotelový autobus. Zastávka linkového autobusu se nachází 200 m od hotelu, letiště 14 km, město Kos 30 km.

Moderní hotel se skládá z hlavní budovy a několika bungalovů s celkem 235 pokoji. K vybavení hotelu patří lobby s recepcí a barem, televizní koutek, kadeřnictví, minimarket, obchod se suvenýry, klenotnictví a vyhřívaný krytý bazén s mořskou vodou. Dále se zde nachází klimatizovaná bufetová restaurace s panoramatickou terasou, italská á-la-carte restaurace a celkem 6 barů.

V udržovaných venkovních prostorách se nachází velký bazén se sladkou vodou a sluneční terasou, s nádherným výhledem na moře. Pro malé hosty se zde nachází samostatný bazén se skluzavkou. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži jsou k dispozici zdarma, osušky jsou na kauci.

V ceně ubytování je tenis, billiárd, stolní tenis, plážový volejbal, posilovna, šipky a skluzavka ve vodním parku, šlapadla, kánoe, windsurfing. Přes den a večer pestrý zábavní a animační program, jednou týdně živá hudba a folklórní řecký večer.
Dále možnost zdarma all inclusive programu v sesterském hotelu Ramina Beach ve městě Kos.

Za poplatek se nabízí sauna a masáže, vodní sporty na pláži jako vodní lyže, jízda na banánu anebo potápění v centru vodních sportů.
Nejmenší hosté si mohou užívat v integrovaném dětském bazénu se skluzavkou nebo na dětském hřišti s pirátskou lodí. Nabízí se také pro ně program v dětském klubu od 4 do 12 let a dětská diskotéka.

Budete ubytovaní v komfortně zařízených pokojích v řeckém stylu, které jsou vybavené vanou a WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, malou ledničkou, klimatizací a balkónem nebo terasou.

Stravování : Ultra all inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bohatého bufetu se show cooking a pravidelnými tématickými bufety. Během večeře v hlavní restauraci je kladen důraz na slušné oblečení. Dle volby je možné poobědvat nebo povečeřet v á-la-carte restauraci (po předchozí rezervaci). Kontinentální brzká snídaně (6:00 - 7:00), kontinentální pozdější snídaně (10:00 - 11:30), po celý den snacky a zmrzliny, odpoledne káva, čaj a pečivo. Místní alkoholické a nealko nápoje a některé dovážené od 7:00 do 24:00, minibar na pokojích doplňován vodou, pivem a nealkoholickými nápoji.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Mitsis Summer Palace s bazénem
Hotel Mitsis Summer Palace - možnost ubytování

Komentáře

Hotel je dle mého názoru velmi dobrý a mohu ho jen doporučit. Byla to velmi pěkná a odpočinková dovolená. Jídlo bylo velmi dobré a pestrý výběr. Pláž u hotelu sjme nenavštěvovali, protože jsme půjčeným autem jezdili na jiné pláže. V zahradě byly dva velké bazény a skvělá skluzavka.