Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Neptune Resort & Spa, Mastichari

Ostrov Kos a hotel Neptune Resort

5-hvězdičkový hotel Neptune Resort & Spa se nachází na klidném místě, přímo u široké a dlouhé písečné pláže v Mastichari.

Nejbližší obchody, taverny a bary jsou ve vzdálenosti 5 km, hlavní město Kos je cca 18 km daleko. Autobusová zastávka je vzdálená asi 200 metrů. Transfer z letiště trvá přibližně 20 minut.

Velmi elegantní a rozlehlý hotelový resort nabízí k ubytování 569 pokojů, které jsou rozmístěné v hlavní budově nebo ve vedlejších bungalovech v harmonickém prostředí.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtahy, mini market, klenotnictví, obchod se suvenýry, kadeřnictví, bankomat, internetová místnost (za poplatek na místě) a Wi-Fi (v lobby, zdarma), hlavní restaurace, restaurace à-la-carte, italská restaurace, kavárna, taverna s řeckými specialitami.

Ve venkovním areálu jsou umístěné 4 sladkovodní bazény (1 s olympijskými parametry, 1 vyhřívaný v dubnu - říjnu), 3 oddělené dětské bazény (1 vyhřívaný duben - říjen), 2 pool bary, snack bar, 2 plážové bary. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je basketbal, vodní pólo, volejbal, mini fotbal, vodní aerobik, aerobik, stolní tenis, šipky. Krytý bazén ve wellness centru (vstup od 16 let).

Hotel pravidelně pořádá animační programy, večerní program v amfiteátru pod širým nebem "Apollon", příležitostně plážovou párty, živou hudbu nebo folklórní představení.

Pro nejmenší návštěvníky (4 - 12 let) je připraven mini club "Flippy-Cub", několikrát týdně Flippy diskotéka, dětské hřiště, herna, mini vodní svět.

Za poplatek je fitness centrum (od 16 let), 4 tenisové antukové kurty s umělým osvětlením, squash, Chip & Putt golf, badminton, vodní sporty u místních provozovatelů (katamarán, surf, plachtění), půjčovna horských kol, jízda na koni.

Zpoplatněné jsou také procedury ve wellness centru "Neptune Spa" (kosmetika, masáže, včetně Lomi Lomi), solná lázeň, bylinková sauna, ledová fontána apod.

Harmonicky zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, župany, pantoflemi, satelitní TV, telefonem, klimatizací, lednicí (minibar na vyžádání), trezorem, balkónem nebo terasou. Pokoje jsou umístěné v hlavní budově nebo v přilehlých budovách v zahradě.

Elegantní suity mají navíc oddělený obývací prostorem s místem ke spaní odděleným posuvnými dveřmi a 1 koupelnu.

Apartmány jsou vybavené koupelnou a WC, klimatizací, kombinovanou kuchyní (2 plotýnky, elektrická trouba, chladnička, kávovar) s jídelním stolem, rozkládací pohovkou, 1 samostatnou ložnicí.

Superior apartmány jsou určené pro 2-3 osoby (cca 50 m²).

Executive apartmány (cca 65 m²) pro 2-5 osob mají 2 oddělené ložnice, navíc sprchu a WC.

Family apartmány (cca 50 m²) jsou 2 dvoulůžkové pokoje se spojovacími dveřmi, 2 koupelny a kuchyňský kout.

Stravování: Polopenze - bohatá americká snídaně formou bufetu, občas sekt k snídani občas. Večeře formou bufetu, příležitostně tématické večeře. Za příplatek jsou večeře v à-la-carte restauraci.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Kos a hotel Neptune Resort s pláží
Ostrov Kos a hotel Neptune Resort s bazénem
Ostrov Kos a hotel Neptune Resort s vnitřním bazénem
Ostrov Kos a hotel Neptune Resort s wellness
Ostrov Kos a hotel Neptune Resort - ubytování

Místo

Hotel Neptune Resort & Spa 36° 51' 29.9124" N, 27° 6' 47.7648" E
Location