Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aegean Houses, Lambi

Ostrov Kos a hotel Aegean Houses

Poloha

4-hvězdičkový hotel Aegean Houses se nachází na severu malebného řeckého ostrova Kos. Centrální poloha hotelu umožňuje návštěvníkům skvěle prozkoumat ostrov.

Široká, písečno - oblázková pláž je vzdálená cca 300 metrů od hotelu.

Do centra městečka Lambi s různými nákupními a zábavními příležitostmi, stejně jako s tavernami, bary a restauracemi je to asi 1 km daleko.

Zastávka místní autobusové dopravy se spojením do Lambi a hlavního města Kos se nachází přímo před hotelem. Letiště je vzdálené asi 25 km.

Zařízení

Rodinně vedený apartmánový komplex se skládá z hlavní budovy a ze tří 2-podlažních vedlejších budov s celkem 55 ubytovacími jednotkami.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s 24-hodinovou recepcí, internetový koutek (za poplatek), snídaňová místnost, kavárna, bar s venkovní terasou a společenská místnost s TV koutkem.

V dobře udržované a krásně upravené zahradě je umístěn sladkovodní plavecký bazén, oddělený dětský sladkovodní bazén a dětské hřiště pool- / snack bar a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, osušky na kauci.

Sport a wellness

V ceně ubytování je malé wellness centrum s posilovnou a saunou. Za poplatek jsou masáže a vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Studia (cca 28 m2) jsou příjemně zařízená, skládají se z kombinovaného obývacího pokoje s ložnicí, a dále mají kuchyňský kout, koupelnu s vanou nebo sprchou / WC, vysoušeč vlasů, telefon, trezor (za poplatek), satelitní TV, klimatizaci, balkón nebo terasu.

Apartmány (cca 35 m2) mají stejné vybavení jako studia, ale navíc disponují oddělenou ložnicí.

Prostorné suity (cca 43 m2) jsou stejně vybavené jako standardní apartmány, ale mají plně vybavenou kuchyň.

Stravování
Vlastní nebo snídaně formou kontinentálního bufetu.

(údaje jsou z roku 2014)

Ostrov Kos a hotel Aegean Houses s bazénem
Ostrov Kos a hotel Aegean Houses s pool barem
Ostrov Kos a hotel Aegean Houses s restaurací
Ostrov Kos a hotel Aegean Houses s terasou
Ostrov Kos a hotel Aegean Houses - ubytování

Místo

Hotel Aegean Houses, Lambi (ostrov Kos) 36° 54' 26.532" N, 27° 16' 47.4456" E
Location