Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Iberostar Kipriotis Panorama, Psalidi

Ostrov Kos a hotel Iberostar Kipriotis Panorama

Poloha

5-hvězdičkový hotel Iberostar Kipriotis Panorama se nachází v malebné a klidné části na severu ostrova Kos, v prázdninové oblasti Psalidi. Hotel je postaven na svahu s nádherným výhledem na Egejské moře.

Z větší části nedotčená oblázková pláž je vzdálená cca 400 metrů, hotel je od ní oddělen jen přes pobřežní silnici. K pláži bezplatně jezdí hotelová kyvadlová doprava. Město Kos je asi 3 km daleko, letiště 25 km. Autobusová zastávka se nachází přímo před hotelem.

Zařízení

Tento luxusní hotel s příjemnou atmosférou nabízí k ubytování více než 250 pokojů na 7 patrech. Dále k jeho zařízení patří prostorná vstupní hala s recepcí a s pohodlným posezením, výtahy, hlavní restaurace s panoramatickou terasou, á-la-carte restaurace, TV místnost, internetový koutek (za poplatek), mini market, obchod se suvenýry, klenotnictví a kadeřnictví.

V udržované zahradě jsou umístěné 2 sladkovodní plavecké bazény, samostatný dětský bazén, pool bar, sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je boccia, lukostřelba, stolní tenis, plážový volejbal, šlapadla, kánoe. Hotel pravidelně pořádá denní a večerní zábavní program s živou hudbou a tématickými večery. Na nejmenší návštěvníky čeká mini club a dětský park "Playland".

Za poplatek je biliár, půjčovna kol, posilovna, squash, tenisové kurty, vodní sporty na pláži a wellness centrum se saunou, vířivkou a masážemi.

Ubytování

Komfortně a moderně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, internetovým připojením a trezorem (oboje za poplatek), satelitní TV, ledničkou (minibar na vyžádání), klimatizací a balkónem, s výhledem na moře nebo na hory.

Junior suity mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a mají navíc pohodlnou pohovku. Luxusní suity mají ještě navíc oddělenou ložnici.

Stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, kontinentální snídaně pro spáče, během dne různé občerstvení, odpolední káva, čaj, pečivo a zmrzlina pro děti, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 8.00 do 24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Kos a hotel Iberostar Kipriotis Panorama s pláží
Ostrov Kos a hotel Iberostar Kipriotis Panorama s bazénem
Ostrov Kos a hotel Iberostar Kipriotis Panorama s restaurací
Ostrov Kos a hotel Iberostar Kipriotis Panorama - ubytování

Místo

Hotel Iberostar Kipriotis Panorama, Psalidi 36° 52' 53.1912" N, 27° 19' 41.7072" E
Location