Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Aeolos Beach, Lambi

Ostrov Kos s hotelem Aeolos Beach

Čtyřhvězdičkový hotel Aeolos Beach se nachází v městečku Lambi, přímo u dlouhé písčité pláže s oblázky. Centrum města Kos je vzdálené cca 6 km, kde se také nachází velké množství obchodů, restaurací a zábavních podniků. Autobusová zastávka s pravidelnými spoji je od hotelu vzdálena 150 m.

Atraktivní hotel disponuje celkem 182 pokoji, které se nacházejí v hlavní budově a v několika 1- a 2-poschoďových bungalovech. Hotel svým hostům nabízí přijímací halu s recepcí, výtahy, internetovou kavárnu (za poplatek), bar, restauraci, televizní místnost, obchod se suvenýry, kadeřnictví, salón krásy, taverna na pláži.

V rozsáhlé zahradě se nachází plavecký bazén se sladkou vodou, samostatný dětský bazén, jacuzzi, sluneční terasa a bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma, ručníky jsou vydávány oproti kauci. Pro malé hosty je zde k dispozici také dětské hřiště.

Z sportovních aktivit se nabízí posilovna, volejbal, plážový volejbal, basketbal, fotbal, šipky a boccia, které jsou v ceně ubytování. 6 x týdně hotel pořádá pestrý denní animační program a večerní zábavní program. Za poplatek je stolní tenis, tenis, biliár, minigolf, sauna a solárium.

Příjemné pokoje jsou moderně vybavené koupelnou s vanou a WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, malou ledničkou, klimatizací (v provozu červenec - září) a balkónem nebo terasou.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Ostrov Kos a hotel Aeolos Beach - ubytování
Ostrov Kos a hotel Aeolos Beach s bazénem
Ostrov Kos a hotel Aeolos Beach s lehátky
Ostrov Kos a hotel Aeolos Beach s pláží

Komentáře

Nám se celá dovolená velmi líbila, nic jsme zde nemohli kritizovat. Personál byl velmi milý, jídlo dobré a pestré, pokoje čisté a v objektu nebyl žádný hluk. Pro nás to byl skvělý odpočinek a tento hotel určitě doporučíme dále. My jsme chtěli odpočinek a žádný stres nebo hlasité párty. Hotel se nachází v pěkném prostředí, autobusová zastávka je v blízkosti a do města Kos se dostanete autobusem za 10 minut. Autobus jsme využívali velmi často. Člověk je zde na konci světa, ale od rušného města je vzdálen jen několik málo minut. Pro nás to bylo super. Nebylo zde nic k jídlu, co by nám nechutnalo, byl velký výběr pokrmů a pro každého něco dobrého. Na pláži jsme se cítili velmi dobře, i když byla velmi úzká. Bazén byl velmi udržovaný, ale musím říct, že jsme v něm nebyli ani jednou. Mám rád moře, proto trávím svůj čas raději u něj než u bazénu.