Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Apollon, Lambi

Ostrov Kos a hotel Apollon

Hotel Apollon se nachází v letovisku Lambi, jen 150 m od písčito-oblázkové pláže. Leží přibližně 2 km od historického centra města Kos, kde se nachází velké množství obchodů a zábavních podniků. Zastávka linkového autobusu se nachází přímo před hotelem.

Příjemný prázdninový hotel disponuje více než 170 pokoji, které se nacházejí v několika 2- a 3-patrových budovách uprostřed udržované zahrady. K zařízení hlavní budovy patří přijímací hala s recepcí (sejfy k pronajmutí), televizní koutek, bar a restaurace.

Uprostřed zahrady se nachází plavecký bazén se sladkou vodou a jacuzzi, oddělený dětský bazén, dětské hřiště, sluneční terasa a pool-/snackbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma k dispozici, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je stolní tenis v ceně. Hotel 2 x týdně pořádá decentní denní a večerní animační program.
Za poplatek je tenis, biliárd a elektronické hry v hotelu, na pláži u místních provozovatelů různé druhy vodních sportů.

Pokoje jsou moderně a příjemně zařízené, k jejich vybavení patří vana nebo sprcha a WC, fén, telefon, televize se satelitem, hudební kanál, malá lednička, klimatizace (15.6. - 15.9.), balkón nebo terasa.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva, čaj a pečivo od 16:00 do 17:00, zmrzlina od 12:00 do 19:00, místní alkoholické a nealko nápoje od 10:00 do 23:00.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Kos a hotel Apollon s bazénem
Ostrov Kos a hotel Apollon - ubytování

Místo

Hotel Apollon

Komentáře

Podle mě je tento hotel hodně dobrý, personál se staral o to, aby se tu hosté cítili skutečně dobře. Vedení hotelu se často osobně zajímalo o to, co hostům schází. Personál bohužel nemluví německy, všichni mluví spíše anglicky (špatně). Na recepci bylo vše bez problémů, tam byl místní německy mluvící personál. Od přilehlé pláže se slunečníky leží hotel kousek. Obchody ve městě jsou vzdálené 1,5 km, potraviny a nápoje se dají koupit v bezprostřední blízkosti hotelu. Jídlo bylo pestré, opakovalo se jen málo a pro každého tu bylo něco (pro vegetariány atd.). Velký výběr z dezertů. Bazén je velmi pěkný, je možné během celého dne volit mezi sluníčkem a stínem, protože je tu okolo velké množství zeleně.