Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Atlantica Porto Bello Beach, Kardamena

Ostrov Kos s hotelem Atlantica Porto Bello Beach

Hotel Atlantica Porto Bello Beach dělí od dlouhé písčité pláže, jen malá příjezdová cesta. Městečko Kardamena s velkým množstvím baru, obchodů a diskoték je vzdálené cca 3 km, kam se dostanete hotelovým autobusem. Vzhledem k blízkosti letiště musíte počítat s hlukem z letadel, město Kos je vzdálené asi 30 km.

Velký hotelový komplex se skládá z několika budov s celkem 292 pokoji. V hlavní budově se nachází recepce, společenská místnost, bar, herna, televizní místnost, restaurace a minimarket.
Ve velké zahradě se nachází velký plavecký bazén s mořskou vodou a s jacuzzi, sluneční terasa s lehátky a slunečníky (u bazénu i na pláži zdarma, ručníky oproti kauci).
Pro děti je k dispozici dětský bazén, dětské hřiště a dětský klub (4 až 12 let).

V ceně ubytování je tenisový kurt s umělou trávou, stolní tenis, šipky, boccia, volejbal,stepaerobic, šlapadla a kánoe, 1 x týdně výuka potápění v plaveckém bazénu. Hotel pořádá animační programy a 1 x týdně řecký večer s folklórem.
Za poplatek jsou vodní sporty v malém hotelovém přístavu, např. výuka jízdy na surfech a katamaránech, vodní lyže, parasailing, kurzy potápění. Pronájem jízdních a horských kol.

Pokoje jsou příjemně vybavené sprcha nebo vanou a WC, fénem, klimatizací, telefonem, satelitní TV, ledničkou, sejfem (za poplatek), balkónem nebo terasou. Možnost rezervace pokoje s výhledem na moře.
Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější, mají kombinovanou obytnou místnost s ložnicí, kde je rozkládací gauč.
Suity mají kombinovanou obytnou místnost s ložnicí, navíc samostatnou ložnici, vanu a sprchu, individuálně nastavitelnou klimatizaci a ledničku.

Stravování: Ultra all inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu v hlavní restauraci. Po předchozí rezervaci možnost večeře v řecké taverně nebo oběda v rybí taverně. Různé mezinárodní i místní alkoholické a nealko nápoje v baru u bazénu (10:00 - 1:00) a u hlavního baru (18:00 - 1:00), studené snacky a nealkoholické nápoje v baru na pláži (10:30 - 18:00).

(údaje jsou z roku 2010)

Ostrov Kos s hotelem Atlantica Porto Bello Beach - bazén
Hotel Atlantica Porto Bello Beach - ubytování

Místo

Hotel Atlantica Porto Bello Beach 36° 45' 51.4764" N, 27° 7' 3.0036" E

Komentáře

Je to výborný hotel pro rodiny s dětmi, ale je vhodný také pro páry. Byla to příjemná dovolená, rádi sem pojedeme znovu. Personál byl velmi přátelský a pozorný k dětem. Blízkost letiště byla na jednu stranu příjemná, ale úplně tiché to tu přirozeně nebylo. Jídlo a pití bylo pestré, velmi velký výběr. Pláž je nádherná a čistá, bazén až na chybějící skluzavku super.
Location