Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Atlantica Porto Bello Royal, Kardamena

Hotel Atlantica Porto Bello Royal na ostrově Kos

Luxusní pětihvězdičkový hotel Atlantica Porto Bello Royal leží v letovisku Kardamena na nádherné pláži vedle sesterského hotelu Atlantica Porto Bello Beach. Hotel dělí od písčité pláže s oblázky jen úzká hotelová cesta. Rybářské město Kardamena s mnoha obchody a zábavními podniky je vzdálené jen asi 3,5 km, hotelový autobus vás tam odveze několikrád denně zdarma. Další obchody, bary a restaurace jsou ve městě Kos, vzdáleném asi 15 km. Díky blízkosti letiště je možný hluk od letadel.

Pěkný rozsáhlý hotel s několikapatrovými vilami a bungalovy, které jsou obklopeny jedenácti bazény s mořskou vodou, nabízí celkem 310 pokojů. K jeho zařízení dále patří elegantní přijímací hala, lobby a bar s koutkem k posezení, hlavní restaurace s venkovní terasou, á-la-carte restaurace (řecká, italská, asijská, rybí, gourmet a mezinárodní), bary, internetový koutek, výtahy, minimarket, kadeřník, klenotnictví a butik.

V udržované zahradě se nacházejí bazény se sluneční terasou, poolbar, whirlpool. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.
Pro děti je k dispozici miniklub (4 - 12 let), samostatný dětský bazén, dětské hřiště.

V ceně ubytování je krytý bazén (od 16 let), posilovna, stolní tenis, šipky, boccia, aerobic, tenisové kurty (osvětlení za poplatek), fotbal, plážový volejbal, vodní pólo, kánoe, šlapadla, 1 x týdně kurz potápění v bazénu. Hotel pravidelně pořádá animační a zábavní program.
Za poplatek jsou vodní sporty na pláži lyže jako např. paragliding, jízda na banánu nebo půjčování katamaránů a surfů, wellness procedury ve spa centru.

Prostorné a vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou, WC, fénem, klimatizací (individuálně nastavitelnou), telefonem, televizí se satelitem a hudebními kanály, malou ledničkou, sejfem, internetovým připojením, balkónem nebo terasou. Možnost rezervace pokoje s výhledem na moře.
Pokoje Superior mají stejné vybavení, ale mají navíc župany, pantofle a kávovar, a jsou s výhledem na moře nebo bazén. Při příjezdu obdržíte ovoce, nealkoholické nápoje a víno.
Junior suity mají stejné vybavení jako pokoje Superior, ale mají navíc samostatnou ložnici, CD přehrávač a slevu do wellness centra. Mezonety mají stejné vybavení jako suity, ale rozkládají se ve 2 poschodích .

Stravování: Ultra all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, po celý den různé snacky, káva a koláče, zmrzlina, od 10 do 01 hodin místní a některé dovozové alkoholické a nealko nápoje. Rezervace v restauracích á-la-carte (za poplatek) je požadována alespoň 1 den předem.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Atlantica Porto Bello Royal - ubytování
Hotel Atlantica Porto Bello Royal s restaurací
Hotel Atlantica Porto Bello Royal s bazénem
Hotel Atlantica Porto Bello Royal s pláží

Místo

Hotel Atlantica Porto Bello Royal 36° 45' 53.8524" N, 27° 6' 58.7448" E

Komentáře

Byla to přesně dovolená, jakou jsme si představovali. Příště bych sem jel ale o trochu dříve, protože v polovině října je počasí podstatně horší. Cítil jsem se zde velmi dobře, přál jsem si klidnou odpočinkovou dovolenou, kdo by si přál "více akce", tomu by se zde asi nelíbilo. Bazény i pláž byly prvotřídní, i když voda v nich byla relativně studená, ale to mi ani nevadilo. Velmi přátelský a pozorný personál, téměř žádné problémy s dorozuměním, většina zaměstnanců mluví německy, s ostatním personálem jsem se domluvil mojí lámanou angličtinou. Hotel leží mimo obec, do nejbližšího města Kardamena se snadno dostanete pravidelným autobusovým spojením. Protože jsem se většinu času válel u hotelu a na báječné pláži, nemohu toho moc říci o možnostech pořádání výletů. V nabídce jich bylo spousta od okružních cest po ostrově po celodenní výlet na Rhodos, v nabídce byly i sportovní aktivity. Velmi velký výběr jídla, především ze salátů a dezertů, show cooking, tematické večery, někdy se živou hudbou. Trochu horší kvalita byla u čistě zeleninových pokrmů, jinak velmi vysoká úroveň a velký výběr. Písčitá pláž se nachází přímo pod hotelem. Nachází se na ní mnoho lehátek a slunečníků, je stále čistá a udržovaná. Velmi velká oblast s bazény, 2 whirlpooly a jeden bazén pro vodní pólo. Jak jsem již psal - trochu studené, ale to mi nevadilo. Důkladné čištěné bazénů probíhalo každý den - naprostá čistota.
Location