Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Atlantis Beach Resort, Lambi

Ostrov Kos s hotelem Atlantis Beach Resort

Hotel Atlantis Beach Resort se nachází přímo u dlouhé písčito-oblázkové pláže, ke které se dostanete přes zahradu. Město Kos s rušným přístavem, velkým počtem barů, restaurací a diskoték je vzdálené cca 2 km, Jezdí tam pravidelné autobusové spojení, zastávka je v blízkosti hotelu.

Hotel vyšší střední třídy se skládá z hlavní budovy, několika vedlejších budov a řadových bungalovů. Hlavní budova disponuje přijímací halou s recepcí, výtahy, společenskou místností a televizní místností, barem s venkovní terasou, restaurací s nekuřáckou zónou a minimarketem.

V udržované zahradě se nachází 2 plavecké bazény a jeden samostatný dětský bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky (v ceně), bar a hřiště.
V ceně ubytování je stolní tenis a billiárd, za poplatek je plážový volejbal a tenisový kurt. Hotel pořádá vícejazyčné denní animační programy a večerní zábavní program.

Pokoje jsou prostorné a vybavené sprchou a WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí se satelitem, ledničkou (některé pokoje mají i kuchyňský kout), klimatizací (v provozu 15.6. - 15.9) a balkónem. Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale mají navíc ložnici se 2 postelemi a samostatný obývací pokoj s 2 postelemi nebo rozkládacím gaučem.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne různé snacky, odpolední káva, čaj a pečivo, zmrzlina pro děti (10:00 - 20:00). Místní alkoholické nápoje a nealko nápoje během jídla a v různých barech po celý den.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Atlantis Beach Resort s bazénem, ostrov Kos
Hotel Atlantis Beach Resort, ostrov Kos - ubytování

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni, krásně jsme si odpočinuli. Pokoje byly moc hezké. Jídlo bylo velmi dobré a dezerty ještě lepší. Pro starší lidi by byl vhodný upravený přístup do vody.