Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Carda Beach, Kardamena

Ostrov Kos s hotelem Carda Beach

Čtyřhvězdičkový hotel Carda Beach se nachází v jižní části ostrova Kos s ideální polohou u pláže, cca 1 km od centra oblíbeného letoviska Kardamena. Hotel od pláže dělí jen úzká pobřežní ulice. Hlavní město Kos s antickými pamětihodnostmi a velkým množstvím obchodů je vzdálené 30 km.

Moderní hotelové zařízení postavené v roce 2006 stojí na svahu a je ideální pro odpočinek. V hlavní budově se nacházejí přijímací prostory s recepcí, internetový koutek (za poplatek), butik, minimarket, lobbybar, sedací kouty a konferenční místnost. K hotelu dále patří hlavní restaurace s terasu a 2 restaurace á-la-carte. Další 2-patrové budovy s pokoji obklopují pěkné bazény, sluneční terasu a bar. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma u bazénu i na pláži.

V ceně ubytování je stolní tenis, fitness, multifunkční sportovní hřiště na tenis (osvětlení za poplatek) a basketbal, plážový volejbal, krytý bazén s jacuzzi a se saunou. Za poplatek je billiard, kosmetické procedury a vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Komfortní pokoje (cca 28 m2) jsou moderně vybavené telefonem, satelitní TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávačem, sejfem, lednicí, klimatizací, fénem, vanou nebo sprchou, WC, balkónem nebo terasou s výhledem na moře nebo do krajiny.
Junior suity typu A (50 m2) leží směrem k moři a mají podobné vybavení, navíc kombinovaný obývací pokoj s prostorem ke spaní a oddělenou ložnici.
Junior suity typu B mají navíc k dispozici soukromý bazén.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně u bazénu (sendviče, toasty a koláče) od 10:30, zmrzlina od 14:00 do 18:00, teplé a studené snacky od 11:00 do 18:00, odpolední kkáva, čaj a koláče do 17:00, místní alkoholické a nealko nápoje od 10:00 do 24:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Ostrov Kos s hotelem Carda Beach - ubytování
Ostrov Kos a hotel Carda Beach s restaurací
Ostrov Kos a hotel Carda Beach s vnitřním bazénem
Ostrov Kos a hotel Carda Beach s bazénem
Ostrov Kos a hotel Carda Beach s pláží

Komentáře

Pro rodiny a děti to tu není moc ideální, protože se tady nenabízí animační program a je zde kladen velký důraz na klid a pořádek. Rodiny by se měli ubytovat spíše v sousedním sesterském hotelu (asi 100 m daleko). Na pláži nám vadil hluk dopravy, v hotelu už slyšet nebyl. Asi 20 minut chůze byla vzdálená nudapláž, která se nám velmi líbila. Měli jsme pobyt s all inclusive, což zahrnovalo také koktejly během večera. Nesmíte se ale třeba zeptat, jestli se metaxa platí extra, protože pak se za ní musí platit. Když se nezeptáte, nemusíte doplácet nic. Teda jídlo bylo super (ovoce, maso, ryby, zelenina a také bio potraviny). Jak to na plážích na Kosu bývá, je pláž tvořená pískem, oblázky a kameny. Přesto byl přístup do moře dobrý. Co nám ale hodně vadilo byly odpadky, které zde po sobě zanechávali také místní. Bohužel zde není žádný bar na pláži, můžete si ale přinést nápoje v plastových kelímcích z baru u bazénu.