Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Cavo D'oro, Marmari

Ostrov Kos s hotelem Cavo D'oro

3-hvězdičkový apartmánový hotel Cavo D'oro se nachází na poměrně klidném místě, přímo u krásné pláže Marmari. Nejbližší mini market je asi 600 m daleko, vesnička Marmari s dalšími nákupními a zábavními možnostmi přibližně 1 km.

V obci se také nachází autobusová zastávka se spojením do města Kos (asi 16 km). Transfer z letiště v hlavním městě trvá asi 30 minut.

1-patrový apartmánový komplex nabízí k ubytování 21 obytných jednotek. Byl postaven v roce 1998 v krásné zahradě a neustále se rozšiřuje.

V hlavní budově najdete recepci, společenskou místnost, TV místnost, internetový koutek (za poplatek), bar a tavernu s řeckou a mezinárodní kuchyní, terasu s krásným výhledem na moře.

V zahradě se nachází dětské hřiště, hosté si mohou zahrát stolní tenis. Za poplatek jsou na pláži lehátka a slunečníky, stejně jako nabídka vodních sportů.

Studia (pro 1-2 dospělé osoby a 1 dítě) jsou vkusně a komfortně zařízené. K jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou a WC, vysoušeč vlasů, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, kuchyňský kout, klimatizace (za příplatek), telefon, TV se satelitním příjmem, trezor, moskytiéra, balkón nebo terasa (většinou s výhledem na moře).

Apartmány (pro 2-3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti) mají základní vybavení stejné jako studia, ale navíc mají oddělenou ložnici.

Suity (pro 3-4 dospělé osoby a 1 dítě) mají obývací pokoj s rozkládací pohovkou a 2 samostatné ložnice.

Úklid pokojů probíhá denně, výměna ložního prádla 2x týdně.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze - rozšířená kontinentální snídaně, obědy nebo večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Kos s hotelem Cavo D'oro - pláž
Ostrov Kos s hotelem Cavo D'oro - ubytování

Místo

Hotel Cavo D'oro 36° 52' 51.4092" N, 27° 9' 8.6148" E
Location