Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Costa Angela, Lambi

Ostrov Kos a hotel Costa Angela

Hotel Costa Angela se nachází na klidném místě v Lambi, jen asi 60 metrů od písčité pláže s oblázky. Hlavní město Kos je vzdálené cca 5 kilometrů, kam se dostanete dobrým autobusovým spojením. Zastávka se nachází přímo vedle hotelu.

Tento malý, rodinně vedený hotel je velmi oblíben u stálých hostů. Hotel disponuje celkem 43 pokoji a svým hostům kromě jiného nabízí přijímací halu s recepcí a sejfy (za poplatek), koutek k posezení, společenskou místnost s televizí se satelitem, restauraci a malý kiosek/ obchod se suvenýry.

Ve venkovních prostorách se nachází plavecký bazén se samostatným dětským bazénem, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, která jsou zde i na pláži k zapůjčení zdarma.
Sport a zábava: V ceně ubytování je stolní tenis, plážový volejbal, fotbal a vodní pólo. Ve městě Kos můžete využít pestrou nabídku zábavních podniků.

Příjemné zařízené dvojlůžkové pokoje (možnost přistýlky) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, rádiem, minibarem (za poplatek), klimatizací (za poplatek) a balkónem.
Možnost rezervace pokoje s výhledem na moře (za příplatek).

Stravování: Rozšířená kontinentální snídaně podávaná formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Kos a hotel Costa Angela - ubytování
Ostrov Kos a hotel Costa Angela - nedaleká pláž

Místo

Hotel Costa Angela 36° 53' 54.3876" N, 27° 14' 55.6908" E

Komentáře

My jsme byli s touto dovolenou velmi spokojeni. Byli jsme zde přijati jako do dobré rodiny, ale bohužel po 14 dne naše dovolená skončila. Srdečnost lidí v nás zanechala velmi dobré vzpomínky. Kdo chce zažít typickou řeckou dovolenou, ten je tu správně. Obzvláště dobrá je poloha hotelu. Hotel leží přímo na pláži a večer je možné pozorovat nádherný západ slunce. Linkovým autobusem, který jezdí každých 15 minut, se dostanete do města Kos velmi rychle. Pokoje byly standardní, postele dobré a balkón relativně velký. Při příjezdu nás přivítali jako členy rodiny. Majitel Kostas umí velmi dobře německy a jeho matka velmi dobře anglicky. Byli stále velmi milí a měli jsme pocit, že jsme zde v nějaké rodině a ne v hotelu. Na rozloučenou jsme jim také zamávali, což v autobuse jinak neudělal nikdo. Snídaňový bufet s bohatým výběrem, výběr jídel v restauraci byl dobrý. Kostas vysvětloval každý den, co kuchař právě doporučuje. Cena pokrmů byla příjemná a kvalita jídel geniální. Jedl jsem zde druhou nejlepší rybu na ostrově (první nejlepší byla v rybí taverně v Limionasu). Pláž se nachází přímo před hotelem. Je zde pár lehátek, která jsou rezervová pro hosty hotelu. Pláž je docela čistá. Písek je jemný s několika drobnými kamínky. Protože se hotel nachází hned vedle pláže, je možné si během poledne do něj odskočit. Dopoledne přijíždí auto s čerstvým ovocem.
Location