Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Dimitra Beach Resort, Agios Fokas

Ostrov Kos s hotelem Dimitra Beach Resort

Hotel Dimitra Beach Resort se nachází v klidném prostředí letoviska Agios Fokas, nad dlouhou přírodní písčitou pláží, na kterou se dostanete po schodech. Doporučujeme používat boty na koupání. Z hotelu je pěkný panoramatický výhled. Před hotelem se nachází zastávka linkového autobusu se spojením do města Kos, které je vzdálené cca 8 km.

Oblíbený hotel s přátelskou atmosférou se skládá z hlavní budovy, bungalovů a apartmánových budov. Pro hosty je k dispozici následující hotelové zařízení - přijímací hala s recepcí (sejfy k pronajmutí), společenská místnost s TV, internetový terminál (za poplatek), hlavní restaurace s terasou, řecká taverna, italská á-la-carte restaurace, bar a minimarket.
V udržovaných venkovních prostorách se nacházejí 3 velké sladkovodní bazény se slunečními terasami a 2 bary. Lehátka, podložky a slunečníky jsou u bazénu i na pláži v ceně.

V ceně ubytování je stolní tenis, tenisový kurt s tvrdým povrchem (umělé osvětlení a vybavení za poplatek), posilovna, jacuzzi, minifotbal, basketbal, volejbal a plážový volejbal. Přes den a večer pestrý animační program. Za poplatek je billiárd, půjčování jízdních kol, sauna a masáže.
Nejmenší hosté mohou využívat 3 samostatné dětské bazény a dětské hřiště a účastnit se animačního programu pro děti od 4 do 12 let.

K ubytování je určeno celkem 256 bytových jednotek, které se nacházejí uprostřed rozsáhlé zahrady. Moderně a vkusně zařízené pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, telefonem, sejfem, TV se satelitem, rádiem, klimatizací a balkónem nebo terasou, většinou s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, přibližně od poloviny května do poloviny října možnost obědů nebo večeří po předchozím ohlášení v á-la-carte restauraci, snacky a zmrzliny od 11:00 do 19:00, káva, čaj a koláče od 17:00 do 18:00, druhá večeře od 23:00 do 24:00, místní alkoholické a nealko nápoje od 10:00 do 24:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Ostrov Kos s hotelem Dimitra Beach Resort - bazén
Hotel Dimitra Beach Resort - ubytování

Komentáře

Tato dovolená se mi až na drobné maličkosti, které mi ale příliš nevadily, velmi líbila. Poloha hotelu je skvělá, velmi klidná, personál velmi, velmi přátelský od číšníků po uklízečky. Čistota pokojů byla v pořádku, při sprchování ale docházelo k malým záplavám. Jídlo bylo velmi dobré, bohatý výběr. Jeden obchod byl v hotelu, jinak se ostatní nachází ve městě Kos, kam se ale dostanete velmi jednoduše autobusem. Animační program by mohl být lepší a písčitá pláž mohla být trochu víc udržovaná.