Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grecotel Kos Imperial, Psalidi

Ostrov Kos a hotel Grecotel Kos Imperial

5-hvězdičkový hotel Grecotel Kos Imperial je umístěn na velmi idylickém místě ostrova Kos, přímo u zátoky s písečno - oblázkovou pláží.

Zastávka místního autobusu se spojením do hlavního města Kos (cca 4 km) je přímo před hotelem, transfer z letiště trvá asi hodinu.

Luxusní hotelový komplex byl vybudován v roce 2002, nabízí k ubytování 384 pokojů a skládá se z hlavní budovy a několika bungalovových budov s nádherným výhledem na moře.

K zařízení hlavní budovy patří elegantní vstupní hala s recepcí, lobby s terasou, TV-/video místnost, karetní herna, internetový koutek (za poplatek), hlavní restaurace, à-la-carte restaurace se specialitami, lounge bar, mini market, klenotnictví, pokojová služba (za příplatek).

V zahradě jsou umístěné 3 velké bazény s mořskou vodou, lagunová část s Lazy River, whirlpool a 1 sladkovodní dětský bazén, dětské hřiště, sluneční terasa, sprchy, pool bar, taverna, plážová restaurace. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako stolní tenis, plážový volejbal, vodní aerobik, aerobik, pěší výlety. Hotel pravidelně pořádá denní animace a večerní zábavu s živou hudbou a folklorní show. Pro nejmenší hosty je určen dětský klub Grecoland (3 - 12 let), od poloviny června do poloviny září funguje také Club 4 U pro 13 - až 17-leté.

Za poplatek jsou 2 tenisové kurty s umělou trávou (možné také osvětlení a tenisové kurzy za příplatek), půjčovna horských kol v blízkosti hotelu, vodní sporty na pláži (windsurfing - nutná licence, wetbike, vodní lyžování anebo potápění).

Zpoplatněné je také wellness a thalasso centrum "Elixir", kde najdete sladkovodní krytý bazén, parní lázeň, saunu, jacuzzi, posilovnu, masáže, shiatsu a aromaterapie, kosmetické procedury.

Komfortně a elegantně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, župany, pantoflemi, klimatizací, telefonem, satelitní TV, mini hi-fi systémem, trezorem, ledničkou, mini barem (na vyžádání a za příplatek), balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady, s částečným nebo přímým výhledem na moře.

Bungalovy mají základní vybavení stejné jako pokoje, balkón nebo terasu s výhledem do zahrady.

Rodinné pokoje (pro 2 dospělé a 1-2 děti) mají také základní vybavení stejné jako pokoje, ale navíc mají oddělenou ložnicí, balkón s výhledem do zahrady.

Rodinné bungalovy (pro 2 dospělé a 1-2 děti) mají základní vybavení stejné jako rodinné pokoje, balkón nebo terasu s výhledem do zahrady.

Stravování: Polopenze nebo all inclusive - americká gurmánská snídaně formou bufetu s fitness jídly, poté kontinentální snídaně, možnost obědů v taverně u bazénu (samoobslužné), večeře formou bufetu, za příplatek večeře v à-la-carte restauraci.

Pro děti 3-12 let je připraven každý den "Tasty Corner" s chutným jídlem a pitím od 11.00 do 17.00 hodin, každý týden hotel pořádá tématickou večeři v hlavní restauraci, v červenci a srpnu se obědy a večeře mohou podávat jako rybí speciality v plážové restauraci (pokud počasí dovolí, za příplatek).

AIl inclusive dále zahrnuje obsluhu na nápoje při obědě a večeři, během dne různé občerstvení, zmrzlinu, odpolední kávu a zákusky, půlnoční občerstvení, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje, 1x během pobytu večeři v á-la-carte restauraci.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Kos a hotel Grecotel Kos Imperial s posezením
Ostrov Kos a hotel Grecotel Kos Imperial s bazénem
Ostrov Kos a hotel Grecotel Kos Imperial s pláží
Ostrov Kos a hotel Grecotel Kos Imperial s vnitřním bazénem
Ostrov Kos a hotel Grecotel Kos Imperial - ubytování

Místo

Hotel Grecotel Kos Imperial 36° 52' 36.192" N, 27° 20' 52.7676" E
Location