Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Iberostar Odysseus, Tigaki

Ostrov Kos a hotel Iberostar Odysseus

Poloha

5-hvězdičkový hotel Iberostar Odysseus na ostrově Kos je postaven u moře, přímo u přírodní písečno - oblázkové pláže.

Centrum Tigaki je vzdálené asi 4 km, hlavní město Kos s historickým centrem, obchody a zábavními možnostmi cca 5 km. V blízkosti hotelu se nachází autobusová zastávka místní dopravy. Letiště je cca 22 km daleko.

Zařízení

Exkluzivní a moderní prázdninový komplex se skládá z hlavní budovy a několika vedlejších budov. K ubytování nabízí více než 260 pokojů, dále k jeho zařízení patří velké foyer s recepcí, internetové připojení WLAN (zdarma), hlavní restaurace, á-la-carte restaurace, bar, internetová kavárna (za poplatek) a mini market.

V rozsáhlé a udržované zahradě jsou umístěny 3 sladkovodní plavecké bazény, 2 samostatné dětské bazény, dětské hřiště, sluneční terasa, pool-/snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je tenis, stolní tenis, plážový volejbal, lukostřelba, šipky, boccia, kulečník, fitness centrum a gymnastika, stejně jako vyhřívaný krytý bazén a jacuzzi ve wellness centru.

Hotel pravidelně pořádá animační programy, 1 x týdně taneční večer s živou hudbou. Pro nejmenší návštěvníky je připraven mini club (10:00 - 12:30 hodin a 15.00 - 17.00, pro děti 4-10 let).

Za poplatek je umělé osvětlení na tenisovém kurtu, biliár, půjčovna kol, sauna, kosmetické procedury a masáže. Potápěčské centrum místních provozovatelů je vzdálené asi 10 km.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, bezdrátovým připojením k internetu (za poplatek), trezorem, satelitní TV, hi-fi stereo systémem, minibarem, klimatizací, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady, na bazén nebo na moře.

Suity (2-4 osoby) mají stejné vybavení jako pokoje, ale jsou v mezonetovém stylu a mají 2 koupelny. Ve spodním patře je kombinovaný obývací pokoj s ložnicí a v horním patře (přes otevřené schodiště) je další ložnice.

Stravování

Polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, kontinentální pozdní snídaně (10.30-11.00 hodin), po celý den občerstvení, odpolední káva a zákusky (16.30-17.30 hodin), půlnoční občerstvení (23:00-24:00 hodin), místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00-24.00 hodin).

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Kos a hotel Iberostar Odysseus s bazénem
Ostrov Kos a hotel Iberostar Odysseus s pláží
Ostrov Kos a hotel Iberostar Odysseus s restaurací
Ostrov Kos a hotel Iberostar Odysseus - ubytování

Místo

Hotel Iberostar Odysseus, Tigaki 36° 53' 20.0004" N, 27° 10' 59.592" E
Location