Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kos Aktis Art, město Kos

Hotel Kos Aktis Art přímo u moře

4-hvězdičkový hotel Kos Aktis Art se nachází na ideálním místě v historickém centru města Kos, přímo u úzké oblázkové pláže. Leží jen asi 300 m od středověkého hradu a přístavu, nový přístav je vzdálen 700 metrů. V nejbližším okolí naleznete velké množství nákupních a zábavních možností. Transfer z letiště trvá asi 1 hodinu.

Komfortní a stylový hotel nabízí k ubytování 42 pokojů a junior suit, k jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí a s posezením, internetový koutek (za poplatek), WLAN (v ceně), restaurace, bar s terasou a obchody, malá posilovna.

Lehátka a slunečníky jsou na soukromé a slunečné terase k zapůjčení zdarma, ručníky na kauci. Hoteloví hosté mají možnost zdarma využívat sladkovodní bazén a wellness (za poplatek) ve 400 m vzdáleném sesterském hotelu.

Moderní a komfortní pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, internetovým připojením WLAN (v ceně), sejfem, televizí se satelitem, DVD přehrávačem a minibarem (oboje za poplatek), přístrojem k přípravě kávy a čaje, klimatizací, žehličem kalhot, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.
Junior suity mají kombinovaný obývací prostor s místem pro spaní, jinak podobné vybavení jako pokoje.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - bohatý snídaňový bufet, večeře formou výběru z menu v restauraci à-la-carte přímo u moře. Při ubytování s polopenzí je 1x za pobyt na pokoj v ceně romantická večeře při svíčkách.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Kos Aktis Art s barem
Hotel Kos Aktis Art - ubytování

Místo

Hotel Kos Aktis Art 36° 53' 35.214" N, 27° 17' 39.534" E

Komentáře

Byli jsme zde tak spokojení, že bysme sem nejraději letěli hned znovu. Při příští dovolené na Kosu nepřipadá žádný jiný hotel ani žádné jiné místo v úvahu. Nebyli jsme vůbec zklamáni - vše bylo perfektní a přesně tak, jak jsme si to představovali. Fotky, které jsme zde udělali, vypadají přesně jako originály z katalogu. Opravdu pěkný byl výhled z pokoje na moře - na přání dokonce z koupelny. Kromě toho se nachází hotel na výborném místě - 10 m od pláže, ani ne 5 minut chůze do centra, snídaně přímo u moře, atd. Malá pláž je přímo před hotelem. My jsme ale chodili na 2 minuty vzdálenou pláž - čistá, málo lidí, klidná a především žádné drahé služby. Večer jsme chodili do centra do restaurací, obchodů, kaváren atd. Každý večer můžete povečeřet někde jinde - potřebovali bysme ještě pár týdnů, abysme vše vyzkoušeli. Měli jsme rezervaci se snídaní. Při večeři při svíčkách jsme se dobře najedli i napili. Jídelní lístek restaurace je velmi pestrý s mezinárodními pokrmy.
Location