Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kos Palace, Tigaki

Ostrov Kos a hotel Kos Palace u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Kos Palace na řeckém ostrově Kos je od dlouhé a úzké písečné pláže oddělen pouze pobřežní silnicí. Další písečná a široká pláž je vzdálena cca 1 km od hotelu.

Místní centrum Tigaki s tavernami, bary, nákupními a zábavními možnostmi je asi 2 km daleko od hotelu, město Kos cca 12 km. Do okolních míst se dostanete několikrát denně místní autobusovou dopravou.

Zařízení

Velmi oblíbený rodinný hotel s mnoha pravidelnými hosty je moderně zařízen, k ubytování nabízí 110 pokojů. Dále zde najdete vstupní halu s recepcí, koutek se satelitním televizí, bar, nekuřáckou restauraci, mini market.

V udržované zahradě je umístěn sladkovodní plavecký bazén, dětský bazén, sluneční terasa, pool- / snack bar, dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako tenis, stolní tenis, fotbalové hřiště, volejbal. Zdarma je také přístup do malého wellness centra včetně fitness programu, jako je walking, jóga, pilates a vodní aerobik. Hotel příležitostně pořádá večerní zábavu a folklorní představení.

Za poplatek je půjčovna kol a mopedů, masáže a kosmetické procedury ve wellness centru, různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Vkusně zařízené a rekonstruované pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchový koutem nebo vanou, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, malou chladničkou, satelitní TV a hudebním kanálem, přístupem k internetu a trezorem (oboje za poplatek), balkónem nebo terasou.

Rodinné suity mají podobné vybavení jako pokoje, ale navíc kombinovaný obývací pokoj s ložnicí a s jídelním koutem, lednici a oddělenou ložnici, koupelnu s hydromasáží.

Superior rodinné suity jsou podobně vybavené jako rodinné suity, ale mají navíc další koupelnu.

Stravování

Polopenze - snídaně a obědy večeře formou bufetu, ovoce a zelenina je z vlastní zahrady.

(údaje jsou z roku 2012)

Ostrov Kos a hotel Kos Palace
Ostrov Kos a hotel Kos Palace s pláží
Ostrov Kos a hotel Kos Palace s bazénem
Ostrov Kos a hotel Kos Palace - ubytování

Místo

Hotel Kos Palace, Tigaki 36° 53' 22.1604" N, 27° 12' 17.4384" E
Location