Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kosta Palace, město Kos

Ostrov Kos s hotelem Kosta Palace

Hotel Kosta Palace se nachází v centru hlavního města Kos na stejnojmenném ostrově. Budete z něj mít hezký výhled na přístav s mnoha tradičními dřevěnými loděmi a velkolepý středověký hrad ze 13. století. Písčitá pláž s oblázky je vzdálena cca 200 m, zábavní podniky a obchody se nacházejí v blízkosti hotelu. K autobusovému nádraží se dostanete krátkou procházkou.

Městský hotel nabízí k ubytování 165 pokojů a apartmánů. Dále k jeho zařízení patří lobby, 24 hodinová recepce, výtah, internetový koutek, bar s televizí, snídaňová jídelna s venkovní terasou, snack bar, supermarket.

Na hotelové střešní terase se nachází sladkovodní plavecký bazén s odděleným dětským bazénem, sluneční terasa a poolbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.
Za poplatek je posilovna (cca 300 m2), sauna a různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Pokoje jsou příjemně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou a WC, vysoušeč vlasů, telefon s přímou volbou, televize se satelitem, rádio, minilednička, trezor, regulovatelná klimatizace (15.6. - 15.9.), balkón nebo terasa.
Apartmány (pro 2 - 4 osoby) mají stejné vybavení jako pokoje, navíc ale nabízí kombinovaný obývací pokoj s místem pro spaní, samostatnou ložnici a uchyňský kout.

Stravování: Vlastní nebo snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Kos s hotelem Kosta Palace - bazén
Ostrov Kos s hotelem Kosta Palace - ubytování

Místo

Hotel Kosta Palace 36° 53' 48.3108" N, 27° 17' 13.9164" E

Komentáře

Byla to velmi pěkná dovolená. Kdybych znovu letěl na Kos, opět bych se ubytoval v tomto hotelu. Pláž, centrum a noční život jsou vzdálené jen několik minut chůze. Jsem rád, že jsme byli v tomto hotelu, protože je velmi pěkný a ve skutečně dobré lokalitě v centru. Dostali jsme nečekaně velmi pěkný apartmán se samostatnou ložnicí a kuchyní. Všechno technické vybavení bylo v funkční. Uklízečky byly velmi milé a občas jsme si s nimi i trochu popovídali. Jen recepční působila nepříjemně, to nám ale nijak zvlášť nevadilo. Měli jsme zde jen jednou snídani, byla v pořádku. Jediné co mohu kritizovat byla pláž, na tu si musíte zvyknout. Je docela špinavá a písek je hrubý. Bazén byl výborný, teplota vody byla příjemná.
Location