Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Magic Life Kos, Marmari

Hotel Magic Life Kos s bazénem na ostrově Kos

4-hvězdičkový hotel Magic Life Kos se nachází asi 1 km od obce Marmari. Podél příjezdové komunikace se dostanete k mírně se svažující písečné pláži se stanici vodních sportů. Hlavní město Kos a letiště jsou vzdálené přibližně 15 kilometrů, transfer trvá asi 30 minut.

Rodinné hotelové zařízení (cca 60.000 metrů čtverečních) se skládá z jedné 2-podlažní hlavní budovy a 6 budov typu bungalovů, kde nabízí k ubytování celkem 355 pokojů. K jeho zařízení dále patří recepce, hlavní restaurace, 2 restaurace se specialitami italské a řecké kuchyně, bar, Tropic bar, discobar a kafenion, různé obchody.

Venku se rozkládá plavecký bazén, 2 relaxační bazény, oddělené bazény pro děti, poolbar, sluneční terasa, amfiteátr, dětské hřiště.
Pro nejmenší hosty je k dispozici také miniclub (3 - 12 let) a sportovní a animační klub pro teenagery (12 - 16 let).

V ceně ubytování jsou 4 tenisové kurty (včetně vybavení), stolní tenis (včetně vybavení), surfování, mini fotbal, plážový volejbal, lukostřelba, šipky, bowling, jízda na horském kole, tanec / aerobik, salsa taneční kurzy, step aerobic, aerobik, pilates, strečink, posilovna, sauna. Hotel pravidelně pořádá zábavní animační program, večerní show, živou hudbu, diskotéku.
Za poplatek jsou tenisové soukromé lekce, masáže.

Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem s přímou volbou, satelitní TV, hudebním kanálem, mini ledničkou, trezorem, balkónem nebo terasou.
Pokoje Superior jsou moderně zařízené, některé mají výhled na moře.
Rodinné pokoje se skládají ze dvou oddělených ložnici, propojených dveřmi.
Rodinné pokoje Duplex se rozkládají na dvou podlažích, mají dvě ložnice a dvě koupelny.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, koutek "Magic Light", občerstvení po celý den, 2 à-la-carte restaurace (1x za osobu a pobyt, rezervace předem), odpolední káva / čaj a koláče, nealkoholické nápoje, místní alkoholické nápoje, voda v mini lednice na pokoji při příjezdu.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Magic Life Kos na ostrově Kos s pláží
Hotel Magic Life Kos na ostrově Kos - ubytování

Místo

Hotel Magic Life Kos 36° 52' 25.7484" N, 27° 8' 16.5408" E
Location