Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Marmari Suites, Marmari

Ostrov Kos a hotel Marmari Suites

Hotel Marmari Suites se nachází na ideálním místě, přímo u mírně se svažující písčité pláže Marmari.
Hotelové zařízení ve vesnickém stylu se skládá z jednotlivých obytných budov seskupených kolem nádherného bazénu, který je přímo přístupný z většiny suit.

Venku najdete kromě plaveckého bazénu také sluneční terasu s lehátky a slunečníky, pool- / snack bar. K ubytování se nabízí 24 suit 1 1-2 patrech, k zařízení hlavní budovy patří útulná recepce, restaurace, bar a mini market v hotelu Marmari Beach.
Pro ubytované hosty je k dispozici sportovní a zábavní program sesterského hotelu Marmari Beach. Pro nejmenší návštěvníky je připraven dětský bazén, dětské hřiště a mini club v hotelu Marmari Beach.

Komfortně zařízené suity typu B (40 m²) jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, obývacím pokojem s prostorem ke spaní pro 3. osobu, dobře vybaveným kuchyňským koutem, oddělenou ložnicí, klimatizací, satelitní televizí, trezorem, balkónem nebo terasou. Maximální obsazenost: 3 dospělí.
Suity typu C (50 m²) mají navíc sprchu, WC a druhou oddělenou ložnici. Maximální obsazenost: 3 dospělí a 1 dítě.

Stravování: All inclusive - snídaně formou bufetu, lehký oběd se salátovým bufetem a těstovinami, večeře formou bufetu s teplými a studenými pokrmy. Odpolední káva, čaj a pečivo od 16:00-17:00 hodin, zmrzlina pro děti. Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje, jako je pivo, víno a ouzo k hlavním jídlům a na barech od 10:00 do 23:00 hodin. Všechny služby jsou nabízeny v hotelu Marmari Beach.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Kos a hotel Marmari Suites s bazénem
Ostrov Kos a hotel Marmari Suites s pláží
Ostrov Kos a hotel Marmari Suites - ubytování

Místo

Hotel Marmari Suites 36° 52' 47.8848" N, 27° 8' 56.7888" E
Location