Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mikri Poli, Kardamena

Hotel Mikri Poli na ostrově Kos

Hotel Mikri Poli se nachází v letovisku Kardamena, od písčité pláže s oblázky ho dělí jen pobřežní ulice. Nejbližší obchody jsou vzdálené cca 700 m. Centrum města s velkým množstvím restaurací a zábavních podniků je vzdálené 1 km.

Moderně postavený hotel s několika dvouposchoďovými budovami je ideální pro rodiny a je koncipován ve stylu klubu. V hlavní budově se nachází moderně zařízená přijímací hala s recepcí, útulný kout k posezení, bar, internetový koutek (za poplatek) a restaurace.
V udržovaných venkovních prostorách se nachází bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky v ceně (na pláži za poplatek) a bar.

V ceně ubytování je tenis (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, šipky, basketbal, minifotbal a volejbal, kánoe a šlapadla. Za poplatek je billiárd a posilovna, na pláži různé vodní sporty (místní provozovatelé).
Pro děti je k dispozici hřiště, samostatný dětský bazén. Možnost zapůjčení kočárků za poplatek (omezené množství).

Komfortně zařízené pokoje (cca 28 m2) disponují kombinovanou obytnou místností s ložnicí, telefonem, televizí se satelitem a s hudebními kanály, kávovarem, sejfem (za poplatek), lednicí, topením/klimatizací (v hlavní sezóně 15.06.-30.09.), fénem, vanou nebo sprchou a WC, balkónem nebo terasou. Možnost rezervace pokoje s výhledem na moře.
Prostornější rodinné pokoje (cca 30 m2) nabízejí kombinovanou obytnou místnost s ložnici a navíc samostatnou ložnici, jinak mají stejné vybavení. Možnost rezervace pokoje s výhledem do krajiny nebo na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu. Studené a teplé snacky od 11:00 do 12:30 a od 14:30 do 18:00, káva, čaj, pečivo a zmrzlina od 14:00 do 18:00. Místní alkoholické a nealko nápoje jsou podávány od 10:00 do 23:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Mikri Poli s bazénem na ostrově Kos
Hotel Mikri Poli na ostrově Kos - ubytování