Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Palazzo Del Mare, Marmari

Ostrov Kos a hotel Palazzo del Mare

Pětihvězdičkový hotel Palazzo Del Mare se nachází na severozápadním pobřeží ostrova Kos. Leží jen asi 50 metrů od dlouhé, písečné pláže, ke které se dostanete přes malou silnici. Centrum městečka Marmari s obchody, kavárnami a tavernami je vzdálené 1 km, hlavní město Kos asi 17 km. Zastávka autobusu se nachází 50 m od hotelu, cesta z letiště trvá cca 30 minut.

Hotelový areál byl postaven v letech 2008/2009, nabízí k ubytování asi 200 pokojů a suit v hlavní budově a v několika 1- a 2-patrových vedlejších budovách, které jsou obklopeny zahradou. V hlavní budově se nachází recepce, lounge s televizním koutkem, výtahy, hlavní restaurace s terasou, á-la-carte restaurace, bary, karetní herna, konferenční místnost, internetový koutek a WLAN, obchod se suvenýry, kadeřnictví

V rozsáhlé zahradě se nachází velký bazénový komplex, dětský bazén, dětské hřiště, poolbar a sluneční terasa. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

Ze sportovních aktivit se nabízí zdarma 2 tenisové kurty (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, fotbalové hřiště, pétanque, plážový volejbal, posilovna, aerobic, krytý bazén, sauna a whirlpool. Hotel pravidelně pořádá zábavní program.
Za poplatek je biliárd, půjčovna jízdních kol, vodní sporty na pláži, různé wellness procedury.

Pokoje (cca 28 - 32 m2) jsou moderně zařízené, k jejich vybavení patří vana nebo sprcha a WC, fén, klimatizace, telefon, televize se satelitem, WLAN za poplatek, sejf, minibar, kávovar. Pokoje v přízemí mají terasu s přímým přístupem k bazénu. Pokoje v 1. patře mají balkón s postranní výhledem na moře nebo na bazén.
Junior suity (cca 40 - 45 m2) mají základní vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější a navíc mají malý koutek k posezení s rozkládacím gaučem, oddělenou ložnici. V 1. patře mají vlastní whirlpool na balkóně, v přízemí přímý přístup k bazénu.
Suity Executive (cca 50 m2) jsou komfortnější, mají terasu s přístupem k soukromému bazénu.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - pestrý snídaňový bufet s celozrnnými produkty, oběd ve snackbaru o 3 chodech výberem z menu, večeře podávanou formou bufetu. Několikrát týdně se konají tématické večeře. 1/4 l vína nebo piva, 1/2 l vody, 2 nealko nápoje, káva nebo čaj každý den zdarma.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Kos a hotel Palazzo del Mare - ubytování
Ostrov Kos a hotel Palazzo del Mare s barem
Ostrov Kos a hotel Palazzo del Mare s bazénem
Ostrov Kos a hotel Palazzo del Mare

Místo

Hotel Palazzo Del Mare 36° 52' 19.902" N, 27° 8' 23.5248" E

Komentáře

Byla to nádherná odpočinková dovolená. Hotel je s velkým odstupem nejlepší hotel v zahraničí, který jsme navštívili. Funguje tu naprosto vše. Mnohokrát děkujeme. Jen tak dál!!! Relaxovat, koupat se na výborné písčité pláži, pokoje s přístupem k bazénu, posilovna, jacuzzi, výborné jídlo, milý personál ... atd. Pokoje jsou velmi útulné, stále čisté a od prvního dne jsme se tu cítili dobře. Každý den jsme jako hosté obdrželi malou tabulku čokolády na noční stolek. Každý host je hotelovým personálem osobně proveden všemi prostorami hotelu a do pokoje. V pokoji jsou hosté ještě jednou přivítáni formou dopisu a lahví vína od ředitele hotelu. Personál je stále milý, přátelský a vstřícný, stále se snaží splnit všechna přání hostů. Hotel se nachází mimo hlavní ruch, je vhodný pro relaxaci. Stoly byly stále čisté a správně prostřené. Výběr jídel byl velmi pestrý a jídlo velmi chutné. Pro rekreanty, kteří nevyhledávají žádný animační program je to přesně ten pravý hotel. Nádherná písčitá pláž, odpadají tady nepříjemné rezervace lehátek, protože jich je stále dostatek. Přímý přístup z pokoje k bazénu se nám velmi líbil, stejně jako velký bazén a hlavně jacuzzi.
Location