Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pelagos Suites, Lambi

Ostrov Kos s hotelem Pelagos Suites

Hotel Pelagos Suites dělí od písčité pláže s oblázky jen pobřežní promenáda. Město Kos s velkým množstvím obchodů a zábavních podniků je vzdálené cca 2,5 km. Zastávka linkového autobusu se nachází přímo před hotelem.

Komfortní hotel disponuje celkem 185 pokoji a skládá se z hlavní budovy a několika dvoupodlažních vedlejších budov. K zařízení hotelu patří přijímací hala, hlavní restaurace, á-la-carte restaurace, bar, obchod se suvenýry a minimarket.
V udržovaných venkovních prostorách se nachází plavecký bazén se sladkou vodou, sluneční terasa a bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

V ceně ubytování je posilovna a krytý bazén. Přes den a večer se konají animační programy. Za poplatek jsou 2 tenisové kurty s tvrdým povrchem, stolní tenis, aquaaerobic, whirlpool a spa centrum, nabídka vodních sportů na pláži u místních provozovatelů.
Pro nejmenší hosty je k dispozici dětský klub (4 - 12 let), samostatný dětský bazén a dětské hřiště.

Komfortně zařízená studia (2 - 3 osoby)mají kombinovanou obytnou místnost s ložnicí, kuchyňský a jídelní kout, vanu a WC, fén, telefon, sejf, TV se satelitem, ledničku, kávovar, mikrovlnnou troubu, klimatizaci a balkón nebo terasu.
Junior suity (2 - 3 osoby) jsou prostornější, disponují stejným vybavením jako studia, ale nemají žádný kuchyňský kout, navíc mají sprchu a koutek k posezení.
Rodinné pokoje (2 - 4 osoby) mají stejné vybavení jako junior suty, nemají ale sprchu ani koutek k posezení.
Apartmány (2 - 4 osoby) disponují obytnou místností s koutem k posezení, samostatnou ložnicí, vanou a WC, kuchyňským koutem s ledničkou, mikrovlnnou troubou a kávovarem.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře se podávají formou bohatého bufetu se studenými a teplými pokrmy. Příležitostně se pořádá show-cooking a tématické večeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Pelagos Suites na ostrově Kos - ubytování

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni a do hotelu se určitě jednou vrátíme. Byla to nádherná a odpočinková dovolená. Mně a mým dvěma dětem se tu velmi líbilo. Výhled na moře z pokoje byl nádherný. Recepce je jediným bodem kritiky, ne všechny recepční byly přátelské. U bazénu jsme strávili téměř víc času než u moře, protože především můj syn byl tímto bazénem nadšený.