Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pyli Bay, Marmari

Ostrov Kos a hotel Pyli Bay

3-hvězdičkový hotel Pyli Bay je od dlouhé písečné pláže vzdálen jen asi 400 metrů. Malé turistické středisko Marmari se svými bary, tavernami a obchody je také asi 400 metrů daleko od hotelu, rušné hlavní město Kos s další nabídkou nákupů a zábavy přibližně 15 km. Zastávka autobusu je 100 m daleko.

Tento oblíbený hotel střední kategorie nabízí k ubytování 212 pokojů, které jsou umístěné v hlavní budově a několika vícepodlažních vedlejších budovách. K jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, televizní místnost, restaurace a 2 bary.

V dobře udržované a krásně upravené zahradě se nacházejí 2 plavecké bazény se sladkou vodou, oddělený dětský bazén, sluneční terasa, hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.
V ceně ubytování je stolní tenis, posilovna, kulečník, tenis, mini golf, basketbal a volejbal. Hotel 1x týdně pořádá řecký večer. Vodní sporty na pláži jsou za poplatek.

V typickém místním stylu zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou, WC, keramickou dlažbou, chladničkou, klimatizací (v provozu 15.6. - 15.9.), satelitní televizí, telefonem, balkónem nebo terasou.
Rodinné pokoje mají stejné vybavení, navíc patrovou postel nebo 3 samostatné postele.

Stravování: All inclusive light - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva, čaj, pečivo a zmrzlina (16.00 - 17.00 hodin), místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 - 23.30 hodin).

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Kos a hotel Pyli Bay s bazénem
Ostrov Kos a hotel Pyli Bay s pláží
Ostrov Kos a hotel Pyli Bay - ubytování

Místo

Hotel Pyli Bay 36° 52' 37.8444" N, 27° 9' 0.9216" E
Location