Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Robinson Club Daidalos, Antimachia

Ostrov Kos s hotelem Robinson Club Daidalos

Hotel Robinson Club Daidalos se nachází ve výšce 60 m nad mořem, na útesu ostrova Kos. Jedinečné zařízení o rozloze 220 tisíc m2 tak nabízí nádherný výhled na Egejské moře. Na dlouhou, písečnou pláž se dostanete výtahem nebo po schodech. Město Kos je vzdálené asi 40 km a letovisko Kardamena 15 km. Z letiště vás přiveze hotelový autobus během cca 15 minut.

K hotelovému zařízení patří recepce, hlavní restaurace, dětská restaurace, restaurace na pláži, řecká taverna, bary v hotelu i u bazénu, relaxační bazén, venkovní pódium, internetový terminál (za poplatek), WLAN (za poplatek) ve všech veřejných prostorách, výtah, konferenční místnosti, prádelna.
Venku najdete plavecký a dětský bazén (vyhřívaný), dětské hřiště, sportovní bazén ve WellFit®-Spa, ROBY club, divadlo, sportovní hřiště.

Ze sportovních aktivit se nabízí tenis (10 tenisových kurtů, 5 z toho s umělým osvětlením), posilovna, plážový volejbal, vodní pólo, stolní tenis, malý fotbal, basketbal, bodystyling, aqua aerobik, pilates, strečink. Hotel pořádá různé sportovní soutěže pro malé i velké.
Pro hosty je připraveno wellness centrum se saunou, sanáriem. Za poplatek jsou masáže a procedury v salónu krásy.

ROBY club je otevřen celodenně od 9:00 do 21:00 pro malé (3 - 5 let) a větší děti (6 - 7 let). Hotel pořádá i program pro děti od 8 do 12 let (během hlavních prázdnin) i program pro starší.
Dále se konají různé koncerty vážné hudby s nádherným výhledem na Egejské moře, párty při úplňku, párty na pláži, večerní show v divadle a tanec v přírodě nebo v NITE CLUBu.

K ubytování je připraveno 267 pokojů (dvojlůžkové a rodinné pokoje, junior suity a suity). Všechny pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou, samostatným WC, telefonem, ledničkou, televizí se satelitem, fénem, kosmetickým zrcadlem, sejfem, topením/klimatizací, balkónem nebo terasou, většina pokojů má výhled na moře.
Některé pokoje jsou na klidném místě nahoře, odkud je delší cesta k restauraci a bazénu.

Stravování: Plná penze - snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu v hlavní restauraci, snídaně pro "spáče", kávové speciality k snídani, půlnoční snack. V ceně je stolní víno, pivo a nealko nápoje k hlavním jídlům.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Robinson Club Daidalos s bazénem, ostrov Kos
Hotel Robinson Club Daidalos - ubytování

Místo

Hotel Robinson Club Daidalos 36° 45' 37.5156" N, 27° 5' 56.2704" E
Location