Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sandy Beach, Marmari

Ostrov Kos s hotelem Sandy Beach

Hotel Sandy Beach je vzdálen asi 50 metrů od nejbližší písečné pláže, od které je oddělen pobřežní silnicí. Pláž se do moře svažuje mírně. Bary, taverny a nákupní možnosti v Marmari se nacházejí v blízkosti hotelu, autobusová zastávka je přímo před hotelem.

Hotelové zařízení nabízí k ubytování 98 pokojů, které jsou umístěné v hlavní budově a několika bungalovech. K jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (trezory k pronájmu), klimatizovaná restaurace s nekuřáckým prostorem a terasou, italská restaurace à-la-carte, řecká taverna, bar, TV místnost, internetový koutek (za poplatek), minimarket a butik.

V zahradě se nacházejí 2 sladkovodní bazény, sluneční terasa, 2 poolbary a divadlo. U bazénu jsou lehátka a slunečníky k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek. Osušky si můžete zapůjčit na kauci.
Pro děti je připraven miniclub, dětský bazén, dětské hřiště a minidisco.

Pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, ledničkou, telefonem, TV se satelitním příjmem, trezorem, minibarem (za poplatek) a balkónem nebo terasou. K dispozici jsou také pokoje s výhledem na moře.
Rodinné pokoje jsou prostornější a nemají trezor, jinak jsou stejně vybavené.

Pro ubytované hosty jsou zdarma sportovní aktivity jako aerobic, šipky, stolní tenis, 1 tenisový kurt (osvětlení za poplatek), posilovna, lukostřelba, minifotbal, boccia, plážový volejbal, plážový fotbal, nordic walking anebo vodní pólo. Hotel pravidelně pořádí sportovní, denní a večerní animace, týdně řecký večer a noční show v divadle.
Za poplatek půjčovna kol, parní lázeň, sauna, jacuzzi, masáže a vodní sporty na pláži u místních provozovatelů.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pro "ranní ptáčata" snídaně po domluvě od 5.00 hodin a pozdní snídaně do 11.00 hodin. Pizza, těstoviny, saláty a pečivo v italské restauraci od 12.30 do 14.00 hodin, sendviče v baru u bazénu od 12.00 do 18.00 hodin, káva a koláče od 16.00 do 17.00 hodin, zmrzlina od 16.00 do 18.00 hodin. Večeře v restauraci á-la-carte a řecké taverně po předchozí rezervaci (nápoje nejsou v ceně), nedělní snídaně se sektem a s palačinkami. Místní alkoholické a nealko nápoje od 10.00 do 23.00 hodin, káva, čaj a osvěžující nápoje do 24.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Ostrov Kos s hotelem Sandy Beach - bazén
Ostrov Kos s hotelem Sandy Beach - pláž
Ostrov Kos s hotelem Sandy Beach - ubytování

Místo

Hotel Sandy Beach 36° 52' 35.8824" N, 27° 8' 36.2796" E

Komentáře

V hotelu jsme byli velmi spokojeni a chceme se sem brzy se svými dětmi zase vrátit. Nabízí opravdu kvalitní služby a přátelský personál. Jídlo bylo výborné, každý den něco nového v nabídce. Pláž je písečná, ideální pro každého, hlavně pro rodiny s dětmi.
Location