Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sentido Michelangelo, Agios Fokas

Ostrov Kos s hotelem Sentido Michelangelo

Hotel Sentido Michelangelo se nachází na kopci v letovisku Agios Fokas, odkud je krásný výhled na moře. Písčitá pláž s oblázky je vzdálena cca 50 m. Město Kos je vzdálené asi 8 km, zastávka linkového autobusu se nachází přímo před hotelem.

Moderní hotel se skládá z hlavní budovy a 9 vedlejších budov. V hlavní budově se nachází přijímací hala s recepcí, klimatizovaná restaurace s terasou, á-la-carte restaurace se středomořskou kuchyní, bar, minimarket a krytý bazén.
V udržovaných venkovních prostorách se nacházejí 2 bazény se sladkou vodou, samostatný dětský bazén, 3 whirlpooly, slunečné terasy, 2 bary u bazénu a dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

V ceně ubytování jsou různé sportovní aktivity jako např. stolní tenis, minigolf, posilovna, vodní pólo anebo aerobik. Každý den hotel pořádá denní a večerní animační programy.
Za poplatek je tenis, biliárd, wellness centrum s krytým bazénem, whirlpoolem a masážemi.

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené telefonem, televizí se satelitem, ledničkou, sejfem, internetovým připojením, klimatizací (individuálně nastavitelnou), koupelnou s vanou, WC, fénem, balkónem nebo terasou. Možnost rezervace pokoje s výhledem na moře.
Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a mají navíc samostatnou obytnou místnost kombinovanou s ložnicí a výhled na moře.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře jsou podávané formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Sentido Michelangelo - ubytování
Hotel Sentido Michelangelo s recepcí
Hotel Sentido Michelangelo s barem
Hotel Sentido Michelangelo s bazénem
Hotel Sentido Michelangelo se sluneční terasou

Místo

Hotel Sentido Michelangelo 36° 51' 24.426" N, 27° 20' 43.3536" E

Komentáře

Pro nás to byla nádherná dovolená. Velmi se nám zde líbilo a tento hotelový řetězec velmi doporučujeme - na další rok je plánován nový hotel v Egyptě - už se na něj těšíme. Během našeho pobytu tu byli polští studenti hotelové školy. Byli přátelští a pilní, stále v pohybu a pozorně naslouchali přáním hostů. Personál u baru byl také přátelský a příjemný. Hotel je ideální místo k relaxaci. Autobusové spojení přímo od hotelu, jízdenky v minimarketu za výhodnou cenu 1,30 euro za jednu cestu do města Kos (8 km). Wellness centrum - nádherné, jen při vysokých teplotách v létě ho příliš nevyužijete. Sauna a whirlpool jsou velmi výhodné, za celý den 15 euro. Masáže jsou ale velmi předražené, stojí od 70 do 210 euro za hodinu. Pěkná dlouhá úzká pláž tvořená pískem s oblázky, možnost dlouhých procházek, lehátka jsou příjemná a slunečníky jsou bez závad. Pláž je čistá, bohužel lehátka využívají i hosté sousedního hotelu. Obrovský bazén 75 m dlouhý, se sladkou vodou se 2 integrovanými whirlpooly. Dále bar u bazénu, 3 báječné masážní trysky. Bohužel nebyly vodní fontány u jídelny nikdy zapnuté. Bazén bylo možné využívat až od 9:00, nebylo možné jít plavat dříve. Plavání bylo zakázané také po 19:00, bohužel.
Location