Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Zephyros, město Kos

Ostrov Kos s hotelem Zephyros

Hotel Zephyros se nachází v pobřežní ulici, v hlavním městě Kos na stejnojmenném ostrově. Centrum města se zábanvími a nákupními možnostmi je vzdálené asi 600 m, nejbližší přírodní oblázková pláž se nachází ve vzdálenosti přibližně 200 m od hotelu.

Hotelové zařízení nabízí k ubytování celkem asi 50 pokojů. Dále k jeho vybavení patří recepce (sejfy k pronajmutí), výtah, společenská místnost s televizí, bar, snídaňová jídelna a terasa s výhledem do ulice.
Ve venkovních prostorách se nachází bazén se sladkou vodou, lehátka a slunečníky zdarma (na pláži za poplatek) a poolbar.

Účelně zařízené pokoje jsou vybavené sprchou a WC, telefonem, rádiem a balkónem. Některé pokoje mají výhled na moře.

Stravování: Snídaně podávaná kontinentální formou.

(údaje jsou z roku 2011)

Místo

Hotel Zephyros 36° 53' 29.9472" N, 27° 17' 56.4684" E

Komentáře

V hotelu jsme velmi ocenili blízkost města a místní rušný život. Protože se hotel nachází jen několik minut chůze od centra a naproti jachtovému přístavu, je poloha optimální. Byli jsme nadšeni naším pokojem, který měl výhled na přístav. Plavecký bazén, bar a recepce byly v pořádku. Snídaně odpovídaly místním zvyklostem. Když jsme měli nějaký problém, tak nám ho personál pomohl vyřešit. Když jsme měli nějaké otázky, tak nám je hned zodpověděli. Měli jsme půjčený skútr, optimální dopravní prostředek na Kosu. Po týdnu jsme mohli říct, že jsme viděli ty nejhezčí pláže, nejlepší restaurace a kulturně zajímavá místa na ostrově. Skútr jsme mohli bez problému zaparkovat vedle hotelu.
Location